Fout
  • Your server has Suhosin loaded. Please follow this tutorial.

De recreatiegroep rijdt en/of traint in de regel op dinsdag en woensdagavond  volgens aangeboden programma. In de winter wordt er een  trainingsprogramma aangeboden, waardoor in het voorjaar met een goede conditie weer gestart kan worden. Verder wordt er  U een  jaarprogramma aangeboden. Ook  gaan we als afdeling  meerdere keren per seizoen deel  nemen aan  toertochten, binnen en buiten de regio.

Afdrukken

Gratis Mountainbike Clinic voor dames.

Share

MTB Het Twentse Ros organiseert ook dit jaar weer een gratis mountainbike clinic voor dames. Een mooie kans om (nader) kennis te maken met de mountainbikesport en mountainbikevereniging het Twentse Ros.

In een ontspannen en gezellige sfeer van dames onderling, leer je je thuis te voelen op de mountainbike en de techniek te beheersen.

De clinic wordt zodanig georganiseerd dat iedereen vanaf 16 jaar kan deelnemen,jong,oud,meer/minder ervaren en ook starters zonder enige ervaring. De clinic bestaat uit 4 trainingen, en wordt in verschillende niveaugroepen gegeven, je krijgt ook aanwijzingen en advies voor jou op maat van de trainers.

Aan bod gaan komen:
• basishouding
• rem- en schakeltechniek
• bochtentechniek,
• klimmen en dalen
• omgaan met verschillende soorten ondergrond en hindernissen

Locatie: Outdoor Challenge Park ( Bornsedijk 105, 7576 PG Oldenzaal)

De clinic is op de volgende 4 data:

Woensdagavond 10 mei 19.00-21.00 ( 18.45 uur aanwezig)
Zaterdagmorgen 13 mei 9.00-11.30 ( 8.45 aanwezig)
Woensdagavond 17 mei 19.00-21.00 ( 18.45 uur aanwezig)
Zaterdagmorgen 20 mei 9.00 tot 11.30 ( 8.45 aanwezig)

Fiets + helm en verzekering:
Je kunt voor de clinic je eigen fiets + helm meenemen. Heb je geen fiets dan bieden wij de mogelijkheid om voor alle clinicdagen samen voor 35 euro een mountainbike te huren. Wij zorgen er voor dat je tijdens de clinics verzekerd bent, een helm is wel verplicht.

Aanmelden kan via deze link.

Voor vragen; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afdrukken

Programma 2017 Recreatie Volwassenen

Share

Afdrukken

Snerttoer 29 januari

Share

Na het succes van vorig jaar ook dit jaar weer een Snerttoer !
We nodigen jullie uit om op 29 januari om 9.00 uur in verschillende niveau groepen te toeren en daarna een lekker bakje erwtensoep te nuttigen. Tot dan ! 

Recreatiecommissie Volwassenen.

Afdrukken

Aanmelden Twentse Ros faciliteiten tijdens Hel van Groesbeek

Share
Beste deelnemer aan de Hel van Groesbeek
 
Ook dit jaar hebben wij als recreatieteam een aantal faciliteiten voor jullie geregeld.
 
De Twentse Ros tent staat net als voorgaande jaren dicht bij de start om elkaar te ontmoeten en bij binnenkomst eventueel de overige bikers die nog binnen moeten komen toe te juichen.
 
Het parkeren is mogelijk vanaf 9.00 uur bij Camping De Oude Molen aan de Wylerbaan 2A in Groesbeek. Na afloop van de marathon is ook hier de mogelijkheid om je op te frissen en/ of te douchen. 
 
Door de verschillende afstanden en de tijden van binnenkomst staat vanaf  13.30 uur tot 17.00 een  welverdiende pastamaaltijd met salade en consumptie op jou te wachten in het Hotel De Oude Molen  (gevestigd naast de Camping De Oude Molen). Je kunt in die tijd dus eten wanneer het jou uitkomt. De kosten hiervoor zijn voor rekening van de vereniging. Mocht je meer consumpties nuttigen wil je die dan zelf daar afrekenen?
 
Wil je gebruik maken van de pastamaaltijd?  meld je dan vòòr 29 maart per mail hier voor aan (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Namens de recreatie afdeling wensen wij jou veel succes en geniet van de route en de omgeving!
Wij hebben er veel zin in ! 
 
Met sportieve groet,
 
Afd. Recreatie:  Natascha, Patrick, Frits, Jeffrey en Marlies
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Afdrukken

Trainers recreatieafdeling op grote hoogte

Share

Gisteravond zijn de trainers van de recreatieafdeling bij elkaar zijn gekomen om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. We zijn begonnen met een leuke activiteit op het terrein van OCP om als trainersteam elkaar eens op een andere manier te leren kennen als op de mountainbike. De activiteiten waren op grote hoogte dus een aantal trainers moesten eerst hun grenzen verleggen. Er was dus redelijk wat lef gevraagd van de trainers maar vooral het plezier en de samenwerken stonden centraal. De foto’s geven een goede indruk van de activiteiten en er waren verschillende hilarische momenten maar vooral een fantastische sfeer. Aansluitend hebben we samen gezeten om met elkaar af te stemmen over de planning van de woensdagavond. We hebben de avond afgesloten met een hapje en een drankje in de gezellige bar van OCP wat steeds meer onze eigen plekje begint te worden.

link naar album

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

Secretariaat@mtbhettwentseros.nl

Accommodatie/clubhuis:
Outdoor Challenge Park
Bornsedijk 105, 7576 PG Oldenzaal