Clubdag 2022

Stralend zonnetje, nauwelijks wind, 17 graden, 120 clubleden op de fiets van 6 tot 120 jaar oud, springkussen en een frietkraam: alle ingrediënten voor een mooie clubdag waren aanwezig. En een topdag werd het: 5 verschillende lengtes toertochten verdeeld over diverse groepen gingen vanaf de Drekstek op pad.

Halverwege bij het rustpunt op de Wilmersberg vlogen de bananen, krentenbollen en donuts in de hongerige keeltjes en werd de bidon weer afgevuld met sportdrank: alles om het eindpunt bij het Outdoor Challenge Park te kunnen halen.

Eind van de middag was iedereen weer heelhuids terug op het Hulsbeek: geen valpartijen, nauwelijks pech en veel blije gezichten. Door de gemengde groepen veel interactie en leuke anekdotes over het tempo en de wheelies van de jeugd en veel respekt van de jeugd voor het doorzettingsvermogen van de oudjes (lees: Bert vdL). Aangevuld met de aanmeldingen voor de afterparty hebben we de dag afgerond met ruim 150 clubleden.

Tristan heeft onderweg nog uitgebreid een stroomdraad getest en die werkte! Na gered te zijn door een senior kon ook hij op het achterwiel door richting friet en cola en de prijzen van de verloting: diverse mooie prijzen beschikbaar gesteld door onze sponsoren met als hoogtepunt de compressor van Breukers Heftruckservice. Het kan geen toeval zijn dat deze werd gewonnen door Esther Putter: na een baalmiddag verscheen ook hier een glimlach op het gezicht: gefeliciteerd Esther!

Uiteraard ook nog de uitreiking van de prijzen door voorzitter Jos van Nederpelt aan onze clubkampioenen 2022 in de diverse categorieën: nogmaals gefeliciteerd allemaal.

Dank voor jullie aanwezigheid en enthousiasme: we hebben er samen weer een prachtige belevenis van gemaakt; graag tot volgend jaar!

Organisatie Clubdag 2022