Nieuwe clubkleding met ingang 2020!

In verband met de aflopende sponsorcontracten en de komst van een aantal nieuwe sponsoren, zullen we met ingang van 2020 overgaan op nieuwe clubkleding.  We hebben gekozen voor Bioracer als kledingleverancier. Bioracer levert o.a. ook de kleding voor de nationale selecties van de KNWU en vele andere MTB- en wielerverenigingen. Door de bijdrage van onze sponsoren kunnen we deze kwalitatief zeer hoogstaande kleding zeer voordelig aanbieden. Tevens geven we op deze lagere prijzen alleen bij de 1e bestelling ook nog eens een flinke introductie-korting. Hiermee willen we alle leden optimaal stimuleren om zo snel mogelijk allemaal in de nieuwe kleding te gaan fietsen, zodat onze sponsoren ook direct de maximale ‘exposure’ hebben.

 

Alle leden in nieuwe kleding.

We willen graag voor onze sponsoren bereiken dat alle leden in de nieuwe kleding gaan fietsen. Wij begrijpen dat niet iedereen zomaar in de gelegenheid is om nieuwe kleding te bestellen. Daarom spreken we een overgangsperiode af tot 1 augustus 2020. Tot deze datum kan de huidige clubkleding nog worden gedragen. Daarna moet bij officiële clubactiviteiten (trainingen, wedstrijden, clubdag e.d.) de nieuwe kleding verplicht worden gedragen. De oude kleding kan eventueel nog wel worden gedragen bij een ‘prive-training’. Nog liever zien we dat oude kleding wordt ingeleverd tegen een kleine vergoeding, die weer kan worden gebruikt om de nieuwe kleding aan te schaffen. Kleding die nog goed is, gaat vervolgens naar het goede doel (nader te bepalen).

Om de eerste aanschaf van nieuwe kleding zo laagdrempelig mogelijk te maken, vragen we aan de kledingleverancier een scherp tarief. Verder willen we een deel van het sponsorgeld gebruiken om korting te kunnen geven.

 

De Webshop.

De webshop waarop de clubkleding besteld kan worden zal in de periode tussen half november en de eerste week van december geopend zijn; definitieve data worden nog bekend gemaakt. Let wel: de introductie-korting geldt alleen bij de bestellingen die in deze periode worden gedaan. In de webshop kun je aangeven of je de kleding wilt ophalen bij Zwiep Fietsen in Oldenzaal of bij Ten Tusscher in Enschede. Daarna zal de webshop een aantal keren per jaar geopend zijn, zodat je alleen op die momenten nieuwe kleding kunt bestellen. De levertijd vanaf het moment van bestellen zal ± 6 weken zijn.
Oude clubkleding die je niet meer kunt of wilt gebruiken zal begin 2020 worden ingezameld en wordt geschonken aan een goed doel: niet weggooien dus!

 

Pas-avonden:

Om de juiste maat te bepalen organiseren we op korte termijn een 3-tal pas-momenten. We raden je aan om hiervan gebruik te maken, waarbij ook Bioracer zelf probeert aanwezig te zijn voor advies. Tijdens de pas-sessies is er een volledige kleding-set in alle maten beschikbaar, zal het ontwerp van de nieuwe club-kleding worden getoond en is er ook meer informatie over de prijzen.

De data/ locaties zijn: 

  • Donderdag 31 oktober van 18:30 – 21:00 uur
    Locatie: Zwiep Fietsen, Ootmarsumsestraat 86, 7573 GN Oldenzaal
  • Donderdag 7 november van 19:00 – 21:00 uur
    Locatie: Ten Tusscher, Oldenzaalsestraat 340, 7523 AJ Enschede
  • Zaterdag 9 november van 10:30 – 12:30 uur (na de jeugdtraining)
    Locatie: Outdoor Challenge Park, Bornsedijk 105, 7576 PG Oldenzaal

Aanmelden voor deze pasmomenten is niet nodig.