Clubkleding

Als vereniging vinden we het belangrijk om eenheid uit te stralen, daarom fietsen we allemaal in onze clubkleding. Op onze clubkleding staan onze sponsoren, die het mogelijk maken om leuke activiteiten aan te bieden, en tegelijkertijd de contributie laag te houden. Vanwege de looptijd van onze sponsorcontracten kiezen we ervoor om iedere 3 jaar een nieuwe kledingset te ontwerpen.

Onze clubkleding kan besteld worden via deze link. Deze teamstore is alleen toegankelijk voor leden van MTB Het Twentse Ros, je kunt een inlogcode krijgen door een mailtje te sturen aan kleding@mtbhettwentseros.nl.

We hebben gekozen voor Tactic als kledingleverancier dit omdat ze kwalitatief erg goede kleding leveren met een superfijne pasvorm. De kleding wordt na bestelling en betaling in de webshop enkele weken later (normaal gesproken 6 – 7 weken) uitgeleverd bij de wielerspeciaalzaak van uw keuze; Zwiep fietsen in Oldenzaal of Hengelo of bij Ten Tusscher in Enschede.


 
Heb je vragen of wil je meer informatie over de kleding of het bestellen stuur een mailtje naar kleding@mtbhettwentseros.nl