Clubkleding 2020.

Vanaf januari 2020 hebben we als vereniging nieuwe clubkleding met dank aan een aantal langjarige sponsoren en enkele nieuwe sponsoren, zie hiervoor ook https://mtbhettwentseros.nl/sponsoren-2020/.

We hebben gekozen voor Bioracer als kledingleverancier. Bioracer levert o.a. ook de kleding voor de nationale selecties van de KNWU en vele andere MTB- en wielerverenigingen. Door de bijdrage van onze sponsoren kunnen we deze kwalitatief zeer hoogstaande kleding voordelig aanbieden. Omdat er inmiddels 2 3 bestelmomenten zijn geweest verwachten wij van alle leden dat ze tijdens clubactiviteiten (zoals trainingen en wedstrijden) het nieuwe clubtenue (tenminste het shirt) dragen.  Dit bevorderd de uniforme uitstraling van onze club en is ook respectvol naar onze sponsoren welke onze club een warm hart toedragen en financieel ondersteunen.

De kleding kan enkele keren per jaar besteld worden via een speciale MTB Het Twentse Ros – Bioracer website.
 
De kleding wordt na bestelling en betaling in de webshop enkele weken later (normaal gesproken 5 – 6 weken) uitgeleverd bij de wielerspeciaalzaak van uw keuze; Zwiep Fietsen in Oldenzaal of bij Ten Tusscher in Enschede.
 
Voor vragen over de clubkleding kunt u contact opnemen met Jos van Nederpelt via pr@mtbhettwentseros.nl