Info lidmaatschap:

Recreanten:

 • Recreanten zowel voor dames als heren standaard lidmaatschap inclusief NTFU lidmaatschap.
 • Jeugd recreanten keuze uit standaard lidmaatschap met NTFU (bij deze keuze is de fiets verzekerd) of zonder NTFU (hier is de fiets niet verzekerd)

Wedstrijd:

Jeugd, elite en masters lidmaatschap met KNWU en licentie.
Voor nadere informatie kunt u mailen met het secretariaat.

 

Binnen het Twentse Ros hebben we ook een wedstrijd jeugdafdeling.
Kinderen die graag wedstrijden zouden willen fietsen kunnen, bij een minimale leeftijd van 8 jaar, in/doorstromen bij de wedstrijd jeugd.
De wedstrijd jeugd traint op de dinsdag- en donderdagavond en op de zaterdag ochtend.
De zaterdag training wordt gegeven wanneer er geen wedstrijden zijn.
Als er een wedstrijd is (dit is een landelijke competitie), proberen we zo veel als mogelijk te stimuleren dat de kinderen uit de wedstrijd jeugd hier ook aan deel nemen.

 

Heeft u kind al veel ervaring (MTB skills), dan is de wedstrijdgroep misschien wel iets voor hem/haar. Hiervoor kunt u kunt contact opnemen met Jasper Reenalda, voorzitter van de wedstrijd jeugd groep, via wedstrijdjeugd@mtbhettwentseros.nl.

Vanzelfsprekend is iedereen welkom bij de vereniging.
Om zo optimaal mogelijk te begeleiden is het nodig om beperkingen of handicaps te weten met het oog op afdekken van bepaalde risico’s en om adequaat te kunnen handelen.
Wilt u dit hier vermelden of, indien u dat wenst, eerst een gesprek hierover hebben.
Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

 


  Aanmelden als nieuw lid:


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   

  Aankruisen wat gewenst is (kan bij meerdere diciplines).

  * definitieve bedrag nog vast te stellen tijdens de Algemene Ledenvergadering

  Voor inschrijving van een nieuw lid rekenen we €3,- administratiekosten.
  Bij inschrijving van kinderen rekenen we een eenmalig tegoed voor aanschaf van clubkleding van €77,- en voor volwassenen is dit €112,-. Voor dit bedrag kunt u een Twentse Ros korte broek en shirt aanschaffen. Dit werkt als volgt:

  U bestelt én betaald zelf de HTR-clubkleding (met korting) via de webshop van onze kledingleverancier Tactic. De bijbehorende factuur van Tactic mailt u met uw bankgegevens (IBAN-nr en tenaamstelling bankrekening) naar de afdelingsvoorzitter. De afdelingsvoorzitter zorgt dat onze penningmeester het genoemde tegoed op uw bankrekeningnummer overmaakt. Voor meer informatie over de clubkleding kijk op; https://mtbhettwentseros.nl/clubkleding/

  Betaling geschiedt uitsluitend per automatische incasso!!. Door hier uw IBAN bankrekeningnr. in te vullen gaat u akkoord met de automatische incasso.


   

  Aanmelden als vrijwilliger:
  Geef hieronder aan of je vrijwilliger wilt zijn: