Info lidmaatschap:

Recreanten:

 • Recreanten zowel voor dames als heren standaard lidmaatschap inclusief NTFU lidmaatschap.
 • Jeugd recreanten keuze uit standaard lidmaatschap met NTFU (bij deze keuze is de fiets verzekerd) of zonder NTFU (hier is de fiets niet verzekerd)

Wedstrijd:

Jeugd, elite en masters lidmaatschap met KNWU en licentie.
Voor nadere informatie kunt u mailen met het secretariaat.

 

De recreatie jeugd heeft door het grote aantal aanmeldingen van de afgelopen tijd een behoorlijke wachtlijst. De wachttijd bedraagt op dit moment ruim een half jaar.
Het kan dus helaas een behoorlijke tijd duren voor uw zoon/dochter kan beginnen. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie.

 

Binnen het Twentse Ros hebben we ook een wedstrijd jeugdafdeling.
Kinderen die graag wedstrijden zouden willen fietsen kunnen, bij een minimale leeftijd van 8 jaar, in/doorstromen bij de wedstrijd jeugd. De wedstrijd jeugd traint op de dinsdag- en donderdagavond en op de zaterdag ochtend.
De zaterdag training wordt gegeven wanneer er geen wedstrijden zijn. Als er een wedstrijd is (dit is een landelijke competitie), proberen we zo veel als mogelijk te stimuleren dat de kinderen uit de wedstrijd jeugd hier ook aan deel nemen.

 

Heeft u kind al veel ervaring (MTB skills), dan is de wedstrijdgroep misschien wel iets voor hem/haar. Hiervoor kunt u kunt contact opnemen met Jasper Reenalda, voorzitter van de wedstrijd jeugd groep, via wedstrijdjeugd@mtbhettwentseros.nl.

Vanzelfsprekend is iedereen welkom bij de vereniging.
Om zo optimaal mogelijk te begeleiden is het nodig om beperkingen of handicaps te weten met het oog op afdekken van bepaalde risico’s en om adequaat te kunnen handelen.
Wilt u dit hier vermelden of, indien u dat wenst, eerst een gesprek hierover hebben.
Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

 


  Aanmelden als nieuw lid:


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   

  Aankruisen wat gewenst is (kan bij meerdere diciplines).

  Inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 7,00.
  Betaling geschiedt uitsluitend per automatische incasso !! door hier uw IBAN nr in te vullen gaat u Akkoord met de Automatische incasso