Onze sponsoren dragen de club een warm hart toe. Denk daarom ook aan onze sponsoren. 

Wil jij ook graag lekker tafelen? En een heleboel gezelligheid met vrolijke pannetjes, die gevuld zijn met heerlijke gerechten? Dan is ons nieuwe concept pannetjes plank wat voor jou!

Het enige wat jij hoeft te doen, is je vrienden uitnodigen en natuurlijk een lekker glaasje wijn inschenken.

Elke dag creëren wij bij Everwood unieke meubels en interieurs. Voor keukens, badkamers, slaapkamers, kantoren, winkels, beursstands en horecabedrijven.

Kortom, complete woon- en werkinrichtingen voor zowel de particulier als de zakelijke klant. Met liefde voor hout in combinatie met andere materialen en een passie voor vakmanschap.

Het familiebedrijf is gevestigd in Ootmarsum (industrieterrein De Mors).
Het bedrijf is werkzaam in woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie, onderhoud en ontwikkeling.
Bouwbedrijf Hesselink verzorgt ook het complete ontwerp van schetsontwerp tot en met de technische berekeningen en de bouwaanvraag.

In 2015 is besloten afscheid te nemen van de naam Stofferen Dekker.
Waarom? Omdat de naam Stofferen Dekker de lading allang niet meer dekte. Het stofferen van meubelen gebeurt nog steeds in onze werkplaats aan de Meijbreestraat 42 in Oldenzaal. Nu we zoveel meer doen dan alleen stofferen is er voor een nieuwe naam en een nieuw logo gekozen. Zoals de nieuwe naam al zegt geven we nu naast het stofferen interieuradvies.
 

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een vanzelfsprekend onderdeel binnen onze bedrijfsvoering en cultuur. MVO betekent voor Metaalketen streven naar een balans tussen een gezond bedrijfsrendement, een beter milieu en optimaal welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Wij zien het als onze taak om de inhoud van deze verklaring in acht te nemen en kenbaar te maken bij onze medewerkers, klanten, leveranciers en andere stakeholders.

Wie bij Fietsenwinkel Ten Tusscher binnenkomt, stapt in een wereld van kwalitatief goede fietsen, uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Ondergebracht in speciale shop in shops zijn Cannondale, Specialized en Trek de blikvangers van onze winkel. Naast de fietsen vindt u hier werkelijk ook alle accessoires, fietsonderdelen en kleding van deze merken. Uiteraard vind u bij ons ook nog een aantal andere speciale fietsmerken zoals Cipollini, Opencycle, Idworx, Gaastra en Brompton.

 Vakmanschap en kwaliteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Zowel in onze werkplaats als bij de advisering van uw nieuwe fiets. En dat is al meer dan 80 jaar zo!

Stap eens vrijblijvend binnen, ervaar onze service en probeer zelf de nieuwste modellen of een passende tweedehands fiets.

 

 

Dennis Ludtke Grondwerken voor al uw grondwerken en bestrating. Wij beschikken over een minigraafmachine voor het grondwerk in achtertuinen, met een smalle toegang. Maar ook het grote grondwerk kunnen wij verzorgen. Na het eventuele sloop- en grondwerk kunnen wij ook de bestrating voor u aanleggen.

 

TMI-Group metal processing is an international manufacturer of systems and components for industrial vehicles, exacting mechanical assemblies and semiconductor facility structures.On-time delivery to our customer’s facility, ensuring the continuity of their process, is our highest priority.

Our knowledge, practical experience and process discipline help to ensure customer products and projects are delivered on-time, on-spec and on-budget.

 Wij helpen lokale ondernemers hun dromen en doelen te realiseren. We denken met ze mee. Kijken vooruit. Helpen ze richting te kiezen. Houden hun doel in het vizier. Wat er ook op hun pad komt.Wij maken ondernemen makkelijker. Wij zorgen voor houvast. Voor nieuwe inzichten. Voor informatie waar je wat mee kunt. Dat doen we door onze branchekennis te koppelen aan jouw persoonlijke doelen. Zodat je precies weet waar je staat en welke stappen je moeten zetten om je doelen te bereiken.   

 

Vogelzang Hypotheken & Verzekeringen biedt u deskundige advisering en diensten op het gebied van Sparen en lenen, Hypotheken, Verzekeringen, Woningen, en Planning.

Tevens treden wij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die wij u adviseren. Indien u zonder advies van Vogelzang een financieel product wenst af te nemen of een produkt online afsluit via deze website, dan gaat u akkoord met “execution only”

 FORTE Sportswear ontwerpt, creëert en produceert functionele sportkleding gericht op de behoeften van de sporter. Van recreatieve sporter tot topsporter: FORTE Sportswear levert technisch hoogwaardige sportkleding.

FORTE Sportswear is een klantgericht, groeiend bedrijf waar op elk niveau met veel passie wordt gewerkt. Bij FORTE Sportswear gaan wij elke dag voor een podiumplaats! Wij ontwerpen en leveren hoogwaardige sportkleding op maat. Zowel het ontwerp als de pasvorm moet geheel naar uw wensen zijn, pas dan zijn ook wij tevreden.

 

Flynth adviseurs en accountants stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. We voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving. Met ruim 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen.

U wilt duidelijkheid over uw pensioen of inzicht in uw pensioensituatie. Of u wilt een collectieve pensioenregeling opzetten, her beoordelen of de pensioencommunicatie verbeteren. U wilt een helder, deskundig en objectief advies. En u wilt onafhankelijke professionals op wie u kunt vertrouwen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Transparans Pensioenconsultants is hét pensioenadviesbureau voor ondernemers, werkgevers, werknemers en directeur-grootaandeelhouders in de regio Twente. 

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met ruim twee miljoen artikelen van meer dan 700 leveranciers is Technische Unie uw partner voor de levering van al uw installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek.

Onze klanten zijn bedrijven die actief zijn in de installatiebranche (de woningbouw of utiliteit), bouw, industrie, (semi-)overheid en detailhandel.

 

 

 Cycling Sports Group Europe B.V. 

Vanuit onze eigen achtergrond als ondernemer denken wij als accountants en belastingadviseurs met u mee en fungeren als klankbord. Wij richten ons niet alleen achteraf op cijfers en resultaten, maar denken graag pro-actief met u mee. Een ondernemer moet in zijn eentje namelijk al genoeg beslissingen nemen.
Al 15 jaar trekken wij op deze manier samen op met onze klanten. Als een betrokken, klantgericht accountantskantoor met een professionele, maar ook heel persoonlijke aanpak.

De Stichting Mountainbike Promotie Twente is in het jaar 2000 opgericht met het oogmerk: een gezonde en blijvende financiële basis voor het behoud van de mogelijkheid tot mountainbiken in Twente. Het ontwikkelen en onderhouden van vaste mountainbike routes en het ondersteunen van een Twents mountainbike team in de mountainbike top van Nederland. Als platform voor de stichting staat een actieve businessclub garant.

     

Regio Twente is het samenwerkingsverband van de veertien Twentse gemeenten met een verzorgingsgebied van ruim 628.000 inwoners. Vóór en mét hen vervult ze werkzaamheden op een heel breed gebied: economische zaken, volksgezondheid, jeugdhulp en maatschappelijke ondersteuning, recreatie en toerisme en vrijetijdseconomie.
De aangesloten gemeenten zijn: Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Hof van Twente, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden.

JCI staat voor Junior Chamber International en is een wereldwijde netwerkorganisatie met zo’n 200.000 leden verdeeld over meer dan 100 landen. In Nederland hebben we een kleine honderd ‘Kamers’, zoals we elke lokale afdeling noemen. Onze Kamer telt circa 30 leden, bestaande uit veelal ondernemers en jonge managers met hele verschillende achtergronden en motivaties om lid te zijn. Onder het motto ‘learning by doing’ ontplooien we allerlei projecten die nieuw zijn voor ons.

In Oldenzaal hebben we ons de laatste jaren voornamelijk geprofileerd via Keep Them Rolling (2015: 70 jaar bevrijding van Oldenzaal) en ons driejarig project van de JCI IJsbaan op de Groote Markt. 

Klimmen, oriëntatietochten, high rope courses, vlotbouwen, tokkelen, kajakpolo… Beleef het op de mooiste plek van Nederland. Outdoor Challenge Park ligt midden in het Hulsbeek, een 230 ha groot recreatiegebied. Om een vergelijking te maken: dat zijn zo’n 345 voetbalvelden bij elkaar. Hier vind je bos, grote natuurlijke vijvers en stranden. Meer heb je niet nodig voor een geweldige dag.

Ben je een beginnend sporter of sport je al op hoog niveau? Als vriendengroep een sportief uitje of misschien een leuke familiedag?  We helpen je met de juiste fietstechniek, materiaalkeuze, (sport)voeding of gewoon aan een gezondere leefstijl wilt werken. Bij BikeChallenge ben je aan het juiste adres. We verzorgen een uitdagende mtb clinic en/of racefiets clinic op techniek en leiden je over de mooiste mountainbike- en racefietsroutes in Twente, Nederland, de Eifel of Oostenrijk. We doen dit op een uitdagende en plezierige manier en geschikt voor elk niveau actieve fietser. 

 Gemeente Oldenzaal / Stadspromotie

Uw online leverancier van drukwerk en aanverwante producten. Wij maken voor u de meest uiteenlopende items van briefpapier tot visitekaarten en van afspraakkaarten tot spandoeken.

Door onze jarenlange ervaring in de grafimedia industrie kennen wij de leveranciers die de beste items produceren. Alle producten worden in Nederland geproduceerd en door onze korte lijnen zijn snelle levertijden en afwijkende opdrachten mogelijk.

Wil je werken aan een gezond lichaam en een gezellige tijd hebben?

Geen massale groepslessen, maar trainen in kleine groepen.
Dan is SportTime hét sportcentrum voor jou!
SportTime is gespecialiseerd in groepsfitness en personal training en heeft een gevarieerd aanbod van lesprogramma’s.
Dus voor iedereen wat wils en altijd met persoonlijke aandacht voor jou.
Nieuwsgierig geworden? 
Kom ook eens 1 week gratis sporten.
Kom langs, proef de sfeer en maak vrijblijvend kennis met ons en de lesprogramma’s van SportTime!