Deze sponsoren dragen onze club een warm hart toe. Denk daarom ook aan onze sponsoren. 

Onze GOUD sponsoren

 

Vakmanschap en kwaliteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Zowel in onze werkplaats als bij de advisering van uw nieuwe fiets. En dat is al meer dan 80 jaar zo!

Stap eens vrijblijvend binnen, ervaar onze service en probeer zelf de nieuwste modellen of een passende tweedehands fiets.

 

Klimmen, oriëntatietochten, high rope courses, vlotbouwen, tokkelen, kajakpolo… Beleef het op de mooiste plek van Nederland. Outdoor Challenge Park ligt midden in het Hulsbeek, een 230 ha groot recreatiegebied. Om een vergelijking te maken: dat zijn zo’n 345 voetbalvelden bij elkaar. Hier vind je bos, grote natuurlijke vijvers en stranden. Meer heb je niet nodig voor een geweldige dag.

 

 

 

Wie bij Fietsenwinkel Ten Tusscher binnenkomt, stapt in een wereld van kwalitatief goede fietsen, uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Ondergebracht in speciale shop in shops zijn Cannondale, Specialized en Trek de blikvangers van onze winkel. Naast de fietsen vindt u hier werkelijk ook alle accessoires, fietsonderdelen en kleding van deze merken. Uiteraard vind u bij ons ook nog een aantal andere speciale fietsmerken zoals Cipollini, Opencycle, Idworx, Gaastra en Brompton.

 

Velco is dé specialist brandveiligheid en bedrijfshulpverlening van Oost Nederland. Met meer dan 50 jaar ervaring en 50 enthousiaste medewerkers maken wij bedrijven en aantoonbaar veiliger. Of dat nu gaat om het onderhoud van brandblussers, inspectie van noodverlichting, het trainen van BHV-ers of het maken van ontruimingsplannen.

Onze ZILVER sponsoren

Vogelzang Hypotheken & Verzekeringen biedt u deskundige advisering en diensten op het gebied van Sparen en lenen, Hypotheken, Verzekeringen, Woningen, en Planning.

Tevens treden wij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die wij u adviseren. Indien u zonder advies van Vogelzang een financieel product wenst af te nemen of een produkt online afsluit via deze website, dan gaat u akkoord met “execution only”

Breukers adviseert u graag over de inzet van intern transport materieel en magazijninrichting. U kunt, met ons als totaalleverancier, uw magazijn efficiënt inrichten tegen zo min mogelijk kosten. Of u nu op zoek bent naar een transportwagen, een heftruck, of de inrichting van uw magazijn met stellingmateriaal, wij denken graag met u mee. Ter Brugge Kerstpakketten levert, zoals de naam al doet vermoeden, kerstpakketten. Ook voor andere (gelegenheids)geschenken zijn bedrijven bij ons aan het juiste adres. Geef bijvoorbeeld een voucher waarmee men op onze website kan inloggen en het hele jaar door mooie geschenken kan uitzoeken. We zijn voorraadhoudend en kunnen daardoor snel leveren.
We zijn gevestigd in Borne, van waaruit we met een enthousiast team u graag voorzien in een passend geschenk voor uw medewerkers of zakenrelaties. Wat ons zo uniek maakt is de samenwerking met Verscentrum ter Brugge. Hierdoor kunnen pakketten worden uitgebreid met versproducten zoals heerlijke rollades en ambachtelijke salades.
U bent van harte welkom in onze showroom in Borne om kennis met ons te maken!

 

Onze BRONS sponsoren

Grondwerken voor al uw grondwerken en bestrating. Wij beschikken over een minigraafmachine voor het grondwerk in achtertuinen, met een smalle toegang. Maar ook het grote grondwerk kunnen wij verzorgen. Na het eventuele sloop- en grondwerk kunnen wij ook de bestrating voor u aanleggen.  

Het familiebedrijf is gevestigd in Ootmarsum (industrieterrein De Mors).
Het bedrijf is werkzaam in woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie, onderhoud en ontwikkeling.
Bouwbedrijf Hesselink verzorgt ook het complete ontwerp van schetsontwerp tot en met de technische berekeningen en de bouwaanvraag.

 

 

 

Filta Twente is een onderdeel van Filta Benelux. Filta richt zich vooral op de duurzame keuken oplossing voor de professionele keuken.

Filta Twente is op dit zich aan het ontwikkelen in drie onderdelen:

  • Filta Fry : compleet frituur management
  • Filta Seal : deurrubber service
  • Filta Drain : complete service voor schone afvoeren.

Dit gebeurd allemaal op een duurzame en groene oplossing voor professionele keuken.

Wij helpen lokale ondernemers hun dromen en doelen te realiseren. We denken met ze mee. Kijken vooruit. Helpen ze richting te kiezen. Houden hun doel in het vizier. Wat er ook op hun pad komt.Wij maken ondernemen makkelijker. Wij zorgen voor houvast. Voor nieuwe inzichten. Voor informatie waar je wat mee kunt.
             
Zijn er zaken waar je medewerkers en klanten last van hebben?
Werken afdelingen soms langs elkaar?
Wil je inzichtelijk maken waar de oorzaak vandaan komt?
Ben je benieuwd hoeveel effectiever jouw organisatie kan werken?
Regeert de waan van de dag in jouw organisatie?
Ben je op zoek naar manieren om de kosten omlaag te brengen?
Wil je iets met processen en zoekt hiervoor begeleiding?
Wil je nog eens kritisch kijken naar de samenwerking van alle schakels in het proces?
Werk met Voocuz helpt jou en je organisatie hierbij. Met als resultaat stralende medewerkers en stralende klanten! 
Uw bereikbaarheid ingeregeld, zoals u dat wenst.

Met VoIP telefonie beschikt u over alle gebruikelijke telefonie functionaliteiten, die u nu of in de toekomst nodig heeft.

U bepaalt hoe en wanneer u bereikbaar bent, op de manier zoals die bij uw organisatie past.

Gesprekken opnemen en terugluisteren, doorverbinden, wachtrijbeheer, rapportages over uw bereikbaarheid, open/gesloten tijden kunnen worden ingeregeld, voicemail naar e-mail, welkomstboodschappen, wachtmuziek, doorschakelen naar uw mobiele toestel/toestellen, kortom alles wat u nu gewend bent en nog meer!

  Transparans Pensioenconsultants

Ons pensioenbedrijf is in 2002 opgericht vanuit onze passie om onafhankelijk en professioneel pensioenadvies te kunnen geven. Wij opereren volledig zelfstandig, waardoor u zeker bent van een onafhankelijk advies en de meest optimale oplossing voor u als klant. Bovendien vindt u bij ons alle pensioendiensten onder één dak. U weet vooraf altijd wat u kunt verwachten.

Meer informatie of kennismaken?

Neem gerust contact met ons op kijk eens op onze website: www.transparans.nl