Deze sponsoren dragen onze club een warm hart toe. Denk daarom ook aan onze sponsoren. 

Onze GOUD sponsoren

Vakmanschap en kwaliteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Zowel in onze werkplaats als bij de advisering van uw nieuwe fiets. En dat is al meer dan 80 jaar zo!

Stap eens vrijblijvend binnen, ervaar onze service en probeer zelf de nieuwste modellen of een passende tweedehands fiets.

Klimmen, oriëntatietochten, high rope courses, vlotbouwen, tokkelen, kajakpolo… Beleef het op de mooiste plek van Nederland. Outdoor Challenge Park ligt midden in het Hulsbeek, een 230 ha groot recreatiegebied. Om een vergelijking te maken: dat zijn zo’n 345 voetbalvelden bij elkaar. Hier vind je bos, grote natuurlijke vijvers en stranden. Meer heb je niet nodig voor een geweldige dag.

Velco is dé specialist brandveiligheid en bedrijfshulpverlening van Oost Nederland. Met meer dan 50 jaar ervaring en 50 enthousiaste medewerkers maken wij bedrijven en aantoonbaar veiliger. Of dat nu gaat om het onderhoud van brandblussers, inspectie van noodverlichting, het trainen van BHV-ers of het maken van ontruimingsplannen.

Wie bij Fietsenwinkel Ten Tusscher Enschede en Almelo binnenkomt, stapt in een wereld van kwalitatief goede fietsen, uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Ondergebracht in speciale shop in shops zijn Cannondale, Trek en Riese & Müller de blikvangers van de winkel. Uiteraard vind je er ook nog een aantal andere fietsmerken zoals Basso, Pinarello, Giant, Sensa, Santos, Idworx, Carqon, Wahoo en Brompton. Naast de fietsen vind je bij Ten Tusscher ook alle accessoires, fietsonderdelen en kleding van onder andere GripGrab, POC, Craft, Oakley en meer.

Onze ZILVER sponsoren

Vogelzang Hypotheken & Verzekeringen biedt u deskundige advisering en diensten op het gebied van Sparen en lenen, Hypotheken, Verzekeringen, Woningen, en Planning.

Tevens treden wij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die wij u adviseren. Indien u zonder advies van Vogelzang een financieel product wenst af te nemen of een produkt online afsluit via deze website, dan gaat u akkoord met “execution only”

Breukers adviseert u graag over de inzet van intern transport materieel en magazijninrichting. U kunt, met ons als totaalleverancier, uw magazijn efficiënt inrichten tegen zo min mogelijk kosten. Of u nu op zoek bent naar een transportwagen, een heftruck, of de inrichting van uw magazijn met stellingmateriaal, wij denken graag met u mee.

Schuimbeton is een zelf nivellerende beton die na het uitharden ook nog een goede isolerende uitwerking heeft. Een ideaal product om uw oude houten begane grond vloer mee te vervangen. Waardoor u naast warme voeten ook geen last meer heeft van vocht, geurtjes of ongedierte vanuit de kruipruimte.

Voordelen van schuimvloer

  • Lichtgewicht materiaal, op vrijwel elke ondergrond toepasbaar
  • Goede isolerende werking
  • Vorst en krimpongevoelig. Weinig kans op scheurvorming
  • Geen last meer van Houtworm, Boktor of Schimmels
  • Energiebesparend, geen koude verlies meer naar de bodem
  • Lange levensduur en onderhoudsvrij
  • Geschikt voor vloerverwarming en onder tegelvloeren

Onze BRONS sponsoren

Het familiebedrijf is gevestigd in Ootmarsum (industrieterrein De Mors).
Het bedrijf is werkzaam in woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie, onderhoud en ontwikkeling.
Bouwbedrijf Hesselink verzorgt ook het complete ontwerp van schetsontwerp tot en met de technische berekeningen en de bouwaanvraag.

Filta Twente is een onderdeel van Filta Benelux. Filta richt zich vooral op de duurzame keuken oplossing voor de professionele keuken.

Filta Twente is op dit zich aan het ontwikkelen in drie onderdelen:

  • Filta Fry : compleet frituur management
  • Filta Seal : deurrubber service
  • Filta Drain : complete service voor schone afvoeren.

Dit gebeurd allemaal op een duurzame en groene oplossing voor professionele keuken.

Wij helpen lokale ondernemers hun dromen en doelen te realiseren. We denken met ze mee. Kijken vooruit. Helpen ze richting te kiezen. Houden hun doel in het vizier. Wat er ook op hun pad komt.Wij maken ondernemen makkelijker. Wij zorgen voor houvast. Voor nieuwe inzichten. Voor informatie waar je wat mee kunt.

Zijn er zaken waar je medewerkers en klanten last van hebben?
Werken afdelingen soms langs elkaar?
Wil je inzichtelijk maken waar de oorzaak vandaan komt?
Ben je benieuwd hoeveel effectiever jouw organisatie kan werken?
Regeert de waan van de dag in jouw organisatie?
Ben je op zoek naar manieren om de kosten omlaag te brengen?
Wil je iets met processen en zoekt hiervoor begeleiding?
Wil je nog eens kritisch kijken naar de samenwerking van alle schakels in het proces?
Werk met Voocuz helpt jou en je organisatie hierbij. Met als resultaat stralende medewerkers en stralende klanten!

De adviseurs van het Nederlands Pensioen Instituut zijn succesvol in het begeleiden, opstellen, onderhouden en communiceren van uw pensioenregeling(en).

Met meer dan 130 jaar ervaring weten we waar we over praten en kunnen we complexe onderwerpen eenvoudig houden.

Voor particulieren bieden we pensioen uitleg (communicatie). Dit doen we normaal gesproken bij u thuis samen met uw partner,  zodat u weet wat u kunt verwachten op uw zelf gekozen pensioendatum of minder leuk bij een eerder overlijden. 

Indien gewenst kunnen we u ook uitleggen welke mogelijkheden er zijn als u een aanvulling wenst of nodig heeft.

Uiteraard krijgt u vooraf een prijs indicatie.

Alle vragen over pensioen, lijfrentes, gouden handdrukpolissen, maar ook alle andere levensverzekeringen zijn welkom.

Een afspraak kunt u maken op peter@pensioeninstituut.nl of op 06-15126292