Webshop clubkleding online!

Vanaf vandaag is de webshop van Bioracer voor onze nieuwe clubkleding online. Vanaf vandaag kun je dus je kleding bestellen. De webshop is geopend tot en met zondag 22 december, dus zorg ervoor dat je op tijd besteld.

Direct naar de webshop

Bioracer heeft een handleiding gemaakt om het bestellen te vergemakkelijken.  Klik hier voor de handleiding

Korting bij dit 1e bestelmoment.

Zoals in de vorige nieuwsbrief aangekondigd willen we graag dat alle leden zo snel mogelijk in het nieuwe tenue op de fiets zitten. Om dit te stimuleren geven we als vereniging, mede dankzij de ondersteuning van de sponsoren, een korting van 10% uitsluitend op dit eerste bestelmoment, tot een maximum van 20 euro per lid. De webshop kan het maximum in bepaalde situaties (bijv. bij een grote bestelling per gezin met meerdere clubleden) niet automatisch juist berekenen. Je kunt wel gewoon de bestelling plaatsen. Wij houden dit in de gaten en zullen waar nodig handmatig een correctie toepassen.

Hoe gaat het in zijn werk?

In de bijlage vind je de handleiding van de webshop. Nadat de bestelling is geplaatst krijg je vanzelf via Bioracer een berichtje wanneer de clubkleding gereed is om af te halen. Dit zal naar verwachting ± 6 weken zijn na het sluiten van de webshop op 22 december.

Volgend bestelmoment

De webshop zal 2 of 3 keer per jaar geopend worden zodat kleding besteld kan worden. Naar verwachting is het volgende bestelmoment in april/mei 2020. Via een nieuwsbrief en/of website zullen we jullie hiervan op de hoogte stellen.

Vragen?

Mochten er vragen zijn over de nieuwe clubkleding dan kunnen deze per mail gesteld worden aan pr@mtbhettwentseros.nl